16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Arheološki muzej od danas ponovno otvoren

1 min read
Arheološki muzej Osijek ima privremeno radno vrijeme za posjetitelje (utorak – subota) od 10 do 16 sati. Iznimno dana 2. svibnja (subota) muzej će biti zatvoren za posjetitelje, dok je 29. i 30. travnja ulaz besplatan za sve posjetitelje.
tvrđa arheološki muzej

Sukladno zaključku Vlade Republike Hrvatske o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19, usvojenom na sjednici održanoj 23. travnja 2020. i slijedeći upute Nacionalnog stožera Civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od srijede, 29. travanja smo ponovno otvoreni za rad s posjetiteljima – javlja Arheološki muzej u Osijeku, dodajući da će se ponešto ipak promijeniti…

Arheološki muzej Osijek ima privremeno radno vrijeme za posjetitelje (utorak – subota) od 10 do 16 sati. Iznimno dana 2. svibnja (subota) muzej će biti zatvoren za posjetitelje, dok je 29. i 30. travnja ulaz besplatan za sve posjetitelje.

Kako bi se smanjila mogućnost širenja virusa COVID-19 tijekom posjeta muzeju osigurali smo dezinfekcijska sredstva na ulazu, prostorije se redovito provjetravaju i čiste, zabranjeno je doticati vitrine i eksponate, a broj posjetitelja koji mogu boraviti istovremeno u muzeju je sveden na maksimalno 15 osoba. Upute su podložne promjenama prema aktualnim prilikama – zaključuju iz muzeja.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments