15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vrkić potpisuje okvirni sporazum s izvođačem na projektu razvoja i unaprjeđenja Tvrđe!

2 min read
Značajan je to trenutak, osim potpisa okvirnog sporazuma, i zato što gradonačelnika u javnosti nije dugo bilo!

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić potpisati će u ponedjeljak okvirni sporazum s izvođačem radova na projektu razvoja i unaprjeđenja Tvrđe! Značajan je to trenutak, osim potpisa okvirnog sporazuma, i zato što gradonačelnika u javnosti nije dugo bilo, a budući da se, oporavljajući od bolesti, pojavljuje u javnosti tek sporadično.

Naime, za 11 sati u ponedjeljak, u Staroj pekari u Tvrđi u Osijeku, najavljena je konferencija za novinare povodom potpisa Okvirnog sporazuma s izvođačem radova na projektu Razvoj i unaprjeđenje osječke Tvrđe (KK.06.2.2.04.0002.), a kojoj će nazočiti gradonačelnik Ivan Vrkić, s direktorom tvrtke Monte-Mont Vladimirom Iličićem i suradnicima.

S obzirom na aktualnu pandemiju Covida-19 i preporučenih mjera ZZJZ-a, ova će se konferencija ‘odigrati’ u sasvim novim uvjetima. Naime, iz Grada obavještavaju novinare kako konferenciji ne smije nazočiti osoba koja ima povišenu temperaturu ili simptome respiratorne bolesti, zatim konferenciji ne smije nazočiti osoba koja živi sa osobom koja boluje od COVID-19, konferenciji ne smije nazočiti osoba koja živi sa osobom koja je pod mjerom samoizolacije, konferenciji ne smije nazočiti osoba koja je u proteklih pet dana testirana na virus COVID-19, a udaljenost između osoba mora biti najmanje dva metra, dočim nije dozvoljeno rukovanje, nije dozvoljen bliži socijalni kontakt, obvezna je dezinfekcija ruku te korištenje zaštitnih maski i rukavica, a koje će biti podijeljene ukoliko ih novinari nemaju.

Foto: Facebook & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments