25. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vrijeme danas u Osijeku u Slavoniji: Tko bi rek’o!? Poslijepodne pljuskovi! Do kada?

1 min read
Vjetar slab i umjeren sjeverozapadni, prema večeri u okretanju na jugozapadni. Najviša temperatura zraka od 21 do 24 °C.
djevojka kiša

U Osijeku i Slavoniji danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, povremeno s kišom i pljuskovima, češćim poslijepodne. Vjetar slab i umjeren sjeverozapadni, prema večeri u okretanju na jugozapadni. Najviša temperatura zraka od 21 do 24 °C.

Pa ipak, samo do sutra. Jer, od sutra se ‘zagrijavamo’ i do 27 stupnjeva, a oborina neće biti. Oborine se ‘sele’ na Jadran.

CIJELA HRVATSKA

Djelomice, u Dalmaciji i pretežno sunčano. Uz prolazno će više oblaka uglavnom u unutrašnjosti mjestimice biti kiše ili pljuskova i grmljavine, osobito od sredine dana, a poneki pljusak moguć je i u unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar većinom slab, na istoku do umjeren sjeverozapadni, prema večeri i u noći u okretanju na jugozapadni. Na Jadranu će ujutro uz obalu puhati slaba do umjerena bura, danju južni i jugozapadni vjetar, navečer i u noći u okretanju na jugo. Najviša temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 °C.

Foto: Pixabay (ilustracija) & DHMZ (screenshot)

Facebook Comments