29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Škorić i Radić s liste HDZ-a potvrdili da su se oni ‘samoizolirali’

2 min read
Osjećam se dobro, nadam se da sam negativan, ali ostajem doma dok mi epidemiolozi ne kažu drugačije. Krenula kampanja, a ja u karantenu. Tko će glasat za mene muko moja - napisao je i također se na kraju našalio i Josip Škorić.

HDZ je u 4. izbornoj jedinici otkazao svoje aktivnosti u sljedeća dva dana, a zbog dvoje kandidata koji su bili u kratkom kontaktu, na ulici, u prolazu, s jednom osobom za koju je kasnije utvrđeno kako je zaražena Covidom-19. Iako je novinarima bilo poznato o kojoj se dvojici osoba radi, sukladno Zakonu i zdravom razumu, čekali smo da isti sami jave…

– Sinoć sam dobio informaciju da je prijatelj s kojim sam bio u kraćem, ne i bliskom kontaktu pozitivan na koronavirus. Iako nemam nikakvih simptoma, odmah sam se samoizolirao i javio doktoru. Postupam po uputama epidemiologa i bit ću u samoizolaciji dok mi ne kažu drugačije. Opreza nikad dosta tako da vas ovim putem obavještavam kako neću bit javno aktivan narednih dana, ali na mobitelu sam i uz računalo što god da treba – napisao je Ivan Radić na Facebook-u, kandidat HDZ-a u 4. izbornoj jedinici, a za parlamentarne izbore 5. srpnja.

– Ostanite negativni. P.S. Frizura je postojana – našalio se na kraju.

– Dragi prijatelji, jučer me nazvao ‘lega’ kojeg sam vidio u četvrtak, s viješću da je pozitivan na koronavirus. Kako bih izbjegao bilo kakav rizik javio sam se liječnicima i od jučer se ponašam po uputama epidemiologa. Osjećam se dobro, nadam se da sam negativan, ali ostajem doma dok mi epidemiolozi ne kažu drugačije. Krenula kampanja, a ja u karantenu. Tko će glasat za mene muko moja – napisao je i također se na kraju našalio i Josip Škorić.

– Ne brinite se, javljam rasplet – zaključio je.

Foto: Facebook (screesnhot)

Facebook Comments