16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

HDZ (4. izborna jedinica) otkazao aktivnosti na dva dana: “Bili su u kontaktu, ali sve će biti O.K.”

2 min read
Aktivnosti koje je smo, u ime kandidata HDZ-a s područja Osječko-baranjske županije IV. Izborne jedinice, najavili za danas 21. lipnja i sutra 22. lipnja, se otkazuju - javili su iz HDZ-a, a u ime kandidata 4. izborne jedinice.

Aktivnosti koje je smo, u ime kandidata HDZ-a s područja Osječko-baranjske županije IV. Izborne jedinice, najavili za danas 21. lipnja i sutra 22. lipnja, se otkazuju – javili su iz HDZ-a, a u ime kandidata 4. izborne jedinice.

– Osječko-baranjska županija danas bilježi pet novooboljelih osoba, a s jednom od njih tijekom posljednjih tjedan dana dva su kandidata s naše liste bila u kratkom kontaktu. Oba kandidata svojevoljno su se odlučila za samoizolaciju te su se javili epidemiološkoj službi Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. S obzirom na novonastalu situaciju, a sa ciljem odgovornog ponašanja i zaštite naših sugrađana, odlučili smo otkazati posjete manifestacijama i stranačkim organizacijama.
O idućim terenskim aktivnostima kandidata s liste HDZ-a IV. Izborne jedinice s područja Osječko-baranjske županije izvijestit ćemo vas nakon savjetovanja s nadležnom epidemiološkom službom i u koordinaciji s Nacionalnim stožerom – zaključuju u priopćenju HDZ-ovci 4. izborne jedinice.

Neslužbeno doznajemo, riječ je o kratkom kontaktu dvojice kandidata s oboljelom osobom, a prije nego joj je dijagnosticiran Covid-19. Jedan od kandidata s liste kaže…

– Do ozbiljnog kontakta nije ni došlo, i su sve prilike da nitko od njih dvojice neće biti zaražen, ali nam situacija nalaže odgovorno ponašanje i obustavu aktivnosti na dva dana – kazao je neimenovani izvor.

– Zaštita zdravlja ljudi i njihova sigurnost su nam ispred svega, a predizborne aktivnosti nastavljamo putem društvenih mreža i pozivamo vas na nas pratite na Facebook, Instagram i Twitter profilima naših kandidata – završna je misao iz priopćenja.

Foto: HDZ OBŽ (ilustracija)

Facebook Comments