29. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječki glumci Čabraje istrčali polumaraton! Miroslav jedva živ, ali Ivana k’o gazela!

2 min read
- Kad' netko istrči, prvi put u životu, polumaraton na temperaturi od 32 stupnja - ili je budala ili... nije normalaaaaan, ili je budala, da - započeo je 'post' na Facebook-u Miroslav, nastavljajući...
čabraje

Osječki glumački bračni par Čabraje, Miroslav i Ivana Soldo, među brojnima su koji su jučer u Osijeku istrčali Ferivi polumaraton, no ono što ih čini posebnima, osim što su par i osim što su glumci, jest i informacija, neslužbeno doznajemo, od nekih 15-tak minuta razlike ulaska u cilj, u korist dame u puno boljoj formi – Ivane.

Ivana je niz godina u apsolutno top formi, što kroz trčanje, što kroz druge vježbe, uključujući i atraktivni, ali zahtjevni ‘pole dancing’, dočim je Miroslav korak iza, no sve bliže dostizanju iste, a nakon što je ovaj popularni osječki glumac, posljednje dvije godine počeo sustavno nizati dionice po Retfali, uključujući i onu za ‘korona izazov’, po dvorištu u duljini od 5 kilometara.

Pa ipak, Ivana je u kategoriji među ženama stigla 20-ta na cilj, a Miroslav svoj plasman nije naveo, no nije ni bitan dok je ‘kolajna’ oko vrata. Istrčao jepola maratona. Svaka čast.

– Kad’ netko istrči, prvi put u životu, polumaraton na temperaturi od 32 stupnja – ili je budala ili… nije normalaaaaan, ili je budala, da – započeo je ‘post’ na Facebook-u Miroslav, nastavljajući…

– Ivana je 20-ta među ženama, ja… živ došao, ali luda avantura. Čestitke svima! Kačan (gumac HNK nap.a.) i Dulence (Modrinić, glumac HNK nap.a.) navijali, Edi (Srčnik, inspicijent drame HNK nap.a.) podivljao tromb u hladu pa utek’o! – zaključio je Miroslav Čabraja, dodajući još samo kako se osjeća fantastično suprugom.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other