5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Petra se dovela u formu od prije trudnoće i ‘luduje’ na Mrežnici

1 min read
Petra Cicvarić vratila je figuru prije trudnoće, u svega par mjeseci, a 'mrežnički podvig' tim je veći što voda i nije 'iz bojlera'.

S početkom ‘korona krize’ u Hrvatskoj, malo nakon sredine ožujka ove godine, Petra Cicvarić, lijepa osječka glumica s karlovačkom adresom, još je bila u bolnici, a nakon drugog poroda i druge kći. Samo 3 i pol mjeseca poslije vere se po ‘lijanama’ nad Mrežnicom i skače u ‘mrzlu’ vodu. Svaka čast!

Osječanka inače glumi u nemalom broju kazališnih predstava i televizijskih serija, a rezident je Karlovca, otkad ju je ljubav onamo odvela. Vrlo često okom, skokom i fotografijom Petra boravi uz karlovačke rijeke, najviše upravo na Mrežnici, gdje je i zabilježen ovaj trenutak.

Petra Cicvarić vratila je figuru prije trudnoće, u svega par mjeseci, a ‘mrežnički podvig’ tim je veći što voda i nije ‘iz bojlera’.

Izvor Mrežnice je unutar vojnog poligona. Vodom se ‘napaja’ iz kiše i otapanja snijega, s tek tri pritoke, praktički potoka, a prije nego ‘nestane’ u Korani u Karlovcu. Temperatura vode je oko 21-22 stupnja. Brrrrr! 🙂

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments