Sri. kol 5th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kako se ovo dogodilo? Ni u maskama nismo isti!

4 min read
Pa ipak, postoji i niz malih proizvođača, a koji svojim kreativnim zahvatima stvaraju prava mala remek djela od 10 ili malo više dolara... Uglavnom, stvari više nisu iste kao prije... :)

Maska je nekoć bila maska. A sada je i više od toga. Posebno kada s jutrom od ponedjeljka 13. srpnja u svaku trgovinu budemo smjeli ući samo s njom. I da, naravno da je globalno tržište već reagiralo… Jer, kako pokazati da i dalje netko financijski bolje stoji, može bolje izgledati…!? Ni u maskama više nismo jednaki…

Modna industrija odgovorila je izazovu koronavirusa. Zapravo, ‘bili su spremni’ od ranije, prodavanjem takozvanih ‘pollution masks’, ili ‘dust mask’, odnosno maski protiv zagađenja zraka, kao i protiv prašine, zacjelo bitno prije pojave novog virusa, a pod kojim se u strahu danas ‘savija’ svijet.

Fendi, Prada, Louis Vuitton, Gucci… No, ono što je posebno zanimljivo, pretražujete li na internetu dizajnerske maske protiv zagađenja zraka, odnosno prašine, vrlo je vjerojatno da ćete spoznati bolnu istinu kako su u svakom od ‘online shopova’ te iste maske stoje od 190 do blizu 300 eura, ovisno od trgovine do trgovine. Naravno, ima tu i ‘lažnjaka’. Valja biti oprezan. Jer, kako razlikovati original, ima li ga uopće, od lažnog prozivoda!? Kada su to potpuno nove stvari!?

Pa ipak, postoji i niz malih proizvođača, a koji svojim kreativnim zahvatima stvaraju prava mala remek djela od 10 ili malo više dolara… Uglavnom, stvari više nisu iste kao prije… 🙂

Foto: Instagram (screenshot, @hoodie_iran, @yuyuknurmaisyah, @katjadruckt)

View this post on Instagram

My favorite new #mask #keen #fashion love!!

A post shared by kenji fujiwara (@kenji_japan) on

Facebook Comments