19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Država u Osijeku daje u zakup 2 poslovna prostora u Županijskoj!

2 min read
U Osijeku su oglašena dva poslovna prostora, ujedno najveći i najmanji na natječaju, koji se nalaze u Županijskoj ulici u centru grada, u blizini Hrvatskog narodnog kazališta.

Državne nekretnine d.o.o. raspisale su 15. listopada 2020. natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske kojim se u zakup daju prostori u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Karlovcu, Osijeku, Vinkovcima i Kninu. Rok za podnošenje ponuda je 6. studenoga 2020. do 12 h – započinje priopćenje poduzeće Državne nekretnine d.o.o.

Poslovni prostori u svim se gradovima većinom nalaze se na vrlo poželjnim lokacijama prve zone te se u zakup daju u viđenom stanju…

U Osijeku su oglašena dva poslovna prostora, ujedno najveći i najmanji na natječaju, koji se nalaze u Županijskoj ulici u centru grada, u blizini Hrvatskog narodnog kazališta. Površina najvećega je 154 m2 te ima početnu mjesečnu zakupninu od 57 kn/m2, a najmanjemu početna zakupnina za prostor od 9 m2 smješten uz osječku katedralu također iznosi 57 kn/m2.

Pregledu prostora kao i otvaranju ponuda može pristupiti sva zainteresirana javnost, a ponudu za zakup, uz pravne osobe, mogu dati i udruge te fizičke osobe koje imaju registriran obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Ugovori o zakupu sklapaju se na vrijeme od 10 godina s onim ponuditeljima koji su ispunili uvjete natječaja i ponudili najviši iznos te su zakupnici prvi mjesec oslobođeni plaćanja zakupnine.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti poštom na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu Društva. Javno otvaranje održat će se 6. studenoga 2020. u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Dežmanova 10, Zagreb, u 13 sati – zaključuje se u priopćenju.

Tekst i foto: Državne nekretnine d.o.o.

Facebook Comments