4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GISKO sutra produžuje članstvo jeftinije! Saznajemo i najčitača godine!

1 min read
Obnovu će članstva moći ostvariti tijekom dana, u radnom vremenu Knjižnice od 8.00 do 19.30 sati, na svim odjelima i ograncima - javlja priopćenjem GISKO.

Povodom Mjeseca hrvatske knjige 2020., u srijedu, 11. studenog 2020. godine korisnici Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek koji budu obnovili članstvo u Knjižnici, plaćat će cijenu godišnje individualne članarine te godišnje obiteljske članarine 10,00 kn manje. Obnovu će članstva moći ostvariti tijekom dana, u radnom vremenu Knjižnice od 8.00 do 19.30 sati, na svim odjelima i ograncima – javlja priopćenjem GISKO.

Djeca, redovni studenti, umirovljenici
50 kn
Osnovni
70 kn
Obiteljski
90 kn

Proglašenje najčitatelja među djecom i mladim korisnicima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u 2019. godini održat će se u srijedu 11. studenog 2020. godine s početkom u 13.00 sati u prostoru Studijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Ovom prilikom pozivamo vas da zajedno s nama i našim najčitateljima obilježite svečanost proglašenja. Svečanost je to koja se održava u sklopu obilježavanja Andersenovog rođendana i Međunarodnog dana dječje knjige, no ove godine događanje je uklopljeno u program Mjeseca hrvatske knjige te se svečanost održava na Dan hrvatskih knjižnica i prilagođena je trenutnoj epidemiološkoj situaciji – nastavljaju i zaključuju iz GISKO.

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments