29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bivši osječki branič Vida sinoć s koronom igrao protiv Turske!

1 min read
Službene rezultate testiranja HNS je dobio iza ponoći po lokalnom vremenu te su pokazali da je reprezentativac Domagoj Vida pozitivan na novi koronavirus.

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije je neposredno iza ponoći po lokalnom vremenu u Istanbulu dobila rezultate testiranja na virus SARS-CoV-2 među kojima je bio i jedan pozitivan nalaz među igračima – javlja sinoć kasno mrežna stranica Hrvatskog nogometnog saveza, nastavljajući kako je riječ o bivšem osječkom braniču Domagoju Vidi, a potom pojašnjavajući cijeli slučaj…

Nakon što su u ponedjeljak na redovnom testiranju za utakmicu s Turskom svi igrači i članovi stožera bili negativni, u srijedu ujutro obavljeno je redovno testiranje za utakmicu sa Švedskom. Službene rezultate testiranja HNS je dobio iza ponoći po lokalnom vremenu te su pokazali da je reprezentativac Domagoj Vida pozitivan na novi koronavirus – nastavlja stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Liječnici Saveza su dobili inicijalnu informaciju pri kraju odmora kako postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat, a kada se uzorak ponovno testira. Izbornik Zlatko Dalić već je tada donio odluku o izmjeni Vide, koji je odmah izoliran i ostaje u izolaciji u Istanbulu.

Svi ostali reprezentativci, koji su bili negativni, idu u Švedsku, a u obzir se uzima poštovanje mjera, sukladno Uefa-inom Return to Play protokolu.

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments