Pon. sij 25th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uhvaćen kradljivac novčanika iz škole, fakulteta, dvaju ureda! 42 godine su mu tek…

2 min read
Nakon krađa, 42-godišnjak je na bankomatima u Osijeku s ukradenim bankovnim karticama vlasništvo 43-godišnjakinje, u više navrata podigao različite novčane iznose. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta oko 23.000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće - zaključuje policija.
automobil novčanik

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tijekom 2020. godine, 42-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela krađa i kazneno djelo računalna prijevara.  U veljači i prosincu prošle godine, u Osijeku, 42-godišnjak je iz učionice osnovne škole, iz ureda dviju tvrtki i kabineta fakulteta ukrao novčanike s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem, vlasništvo 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, 25-godišnje, 43-godišnje i 60-godišnje hrvatske državljanke – javlja jutros PU OBŽ i dodaje…

Nakon krađa, 42-godišnjak je na bankomatima u Osijeku s ukradenim bankovnim karticama vlasništvo 43-godišnjakinje, u više navrata podigao različite novčane iznose. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta oko 23.000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće – zaključuje policija.

Podsjećamo, prije oko dva tjedna, nepoznati počinitelj je iz kabineta fakulteta ukrao  novčanik s bankovnim karticama i novcem vlasništvo 43-godišnje hrvatske državljanke… Nepoznati počinitelj je s ukradenim bankovnim karticama na više bankomata podigao novac. Vlasnici je pričinjena materijalna šteta oko 13 tisuća kuna.

Dva tjedna ranije, a u vremenu od 13. do 15. prosinca, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz prostorija Osnovne škole ukrao novac i dokumente 53-godišnjoj hrvatskoj državljanki. Riječ je bila o 1.000 kuna, a ono što smo neslužbeno mogli doznati, jer Osijek je ‘malen’, riječ je bila o školi na području Sjenjaka u Osijeku, znakova provale nije bilo, a sve ostale informacije nisu bile dostupne. No, ovaj slučaj, sukladno godištu oštećene osobe, nije obuhvaćen ovim otkrivanjem počinitelja…

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments