19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kristina Kuzmič Vam piše: Normalni ste i ako činite puno, a ništa ne dovršavate…

2 min read
...i napisala: dajte si jedan bod za svaku ispunjenu stavku, a ako imate između 0 i 10 bodoba Vi ste potpuno normalni.
kristina kuzmič

Kristina Kuzmič, ponajveća hrvatska i američka influencerica, a osječkih korijena, kći Petera Kuzmiča, dekana VETU-a, bivšeg EVTOS-a, s oko pola milijuna pratitelja na Instagramu i više od 2 milijuna na Facebook-u, nerijetko podijeli ili video zapise ili misli, kojima želi olakšati roditeljstvo brojnima, sugerirajući da poneke stvari koje čine nisu loše, već itekako normalne, svakodnevne, ljudske…, koliko god se ‘na prvu’ stidjeli, recimo, činjenice da su prekršili obećanje djetetu.

Kristina Kuzmič autorica je knjige, nastupa diljem Amerike, a trenutak za uspjeh prepoznala je i svojski na njemu radila prije više godina, kada je odnijela trijumf u kulinarskom ‘show-u’ Oprah Winfrey. Kristina Kuzmič vrlo često u svojim objavama priprema hranu, govori i o svojim najintimnijim emotivnim trenucima u životu, a sve s ciljem približavanja svakodnevice običnom čovjeku i odbacivanja društvenim mrežama nametnutih normi.

Tako je podijelila i izvjesnu ‘tablicu’, popis stvari kojih se ne ponosimo, a koje nam se događaju svaki dan – i napisala: dajte si jedan bod za svaku ispunjenu stavku, a ako imate između 0 i 10 bodoba Vi ste potpuno normalni.

Tako želi reći da ste normalni, ako Vas roditeljstvo čini usamljenim, ako činite puno i osjećate se kako ništa niste dovršili, ako vam manjka odgovora i rješenja, ako postavljate ciljeve i ne činite dovoljno da bi ih dostigli, ako ne uživate uvijek u roditeljstvu, ako prekršite obećanje djetetu… Kristina Vam poručuje da je sve to O.K. i potpuno normalno od jednog roditelja…

Uostalom, pogledajte njezinu objavu i pronađite se… Ili nemojte 🙂

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments