Sri. ožu 3rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vraćaju se sajmovi? A onda i Sajam antikviteta? Proljetni?

1 min read
- Prve subote u ožujku bi krenuli sa Sajmom antikviteta, budemo li mogli. Mi smo spremni i za to, svakako - kaže Vukašinović.

Budemo li i dalje brojali niske brojke, a hospitaliziranih također bilo manje, bude li epidemija popuštala ‘okove’, sve su prilike i da će se sajamske priredbe ponovno u Osijeku dogoditi. To znači Proljetni sajam, Sajam antikviteta… Napokon, direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović je ‘u niskom startu’. Njegovo poduzeće je zacjelo najpogođenija gradska firma u uvjetima epidemije, makar su lane, pred ‘lockdown’ održali Proljetni, a Jesenski nakon popuštanja mjera.

– Spremni smo na svaki scenarij, a pripremamo se i za sajamske priredbe na otvorenom. Prikupljamo prijave izlagača za tradicionalni Proljetni sajam i čekamo. Nemamo očekivanja kako ćemo dostići rekordan broj izlagača i posjetitelja, već je važno da se krene i da izlagači i posjetitelji imaju kontakt, da krene ponuda i potražnja u sajamskim uvjetima – nizao je Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma u telefonskom razgovoru.

U tu priču pripada i Sajam antikviteta…

– Prve subote u ožujku bi krenuli sa Sajmom antikviteta, budemo li mogli. Mi smo spremni i za to, svakako – kaže Vukašinović.

U Stožerove ruke…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & Instagram (screenshot)

Facebook Comments