29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Fornix i Timac AGRO: Dan kada je iz dvorišta izašlo 12 luksuznih i snažnih Dustera!

2 min read
Koliko su potrošili? Naravno da je to u poslovnom svijetu nepristojno pitati, ali mi novinari smo ionako 'cijepljeni od srama'. Pa ipak, direktor Fornixa nas je s tim pitanjem otpravio uz smiješak.

Ne prodaje se svaki dan mala ‘ergela’ vozila. Osim, možda, u osječkom Fornixu, a gdje se, s obzirom na ponudu – Renault, Nissan i Daciu, vrlo često, uz fizičke osobe, na kupnju odlučuju gospodarski subjekti. A onda, kada imate kupca koji zna što želi i ‘galantnog’ trgovca, apsolutno pedantno i vrhunski riješenih paketa održavanja i potpune brige o voznom parku klijenta, tada iz dvorišta, kao danas, za Timac AGRO i njegove djelatnike, motore upali 12 snažno i luksuzno opremljenih vozila Dacia Duster. I ode. Ako ih HGSS ‘gazi’ po najsurovijim uvjetima, razumije se da su Duster i Fornix naravni izbor za terenski posao.

Timac AGRO je tvrtka specijalizirana za industrijsku proizvodnju oplemenjivača tla, proizvoda za ishranu biljaka i hranidbu životinja. Više od 60 godina tvrtka je podružnica grupe Roullier… Radi pružanja potrebne podrške i smjernica za poboljšanje prinosa, njihova mreža stručnjaka za ishranu biljaka i hranidbu životinja pokriva cijelu zemlju kako bi učinkovito odgovorila na vaše probleme – stoji zapisano na mrežnim stranicama tvrtke, a stoga i ne treba čuditi kako su odabrali moćan automobil. K tome, raduje da su vozila odlučili registrirati upravo u Osijeku, a gdje će Fornix voditi računa o održavanju njihovih vozila.

Koliko su potrošili? Naravno da je to u poslovnom svijetu nepristojno pitati, ali mi novinari smo ionako ‘cijepljeni od srama’. Pa ipak, direktor Fornixa nas je s tim pitanjem otpravio uz smiješak. Neslužbeno doznajemo da je u pitanju paran milijunski iznos.

– Bili česti ili ne, ovakvi susreti i primopredaje veće broja vozila uvijek su radostan trenutak, stvaranje dugotrajnog poslovnog odnosa, prijateljstva i gotovo poslovnog savezništva. Oni uvijek mogu računati s nama, mi znamo koji su njihovi zahtjevi i potrebe i točno takva su vozila od nas imali priliku kupiti. Šteta, eto, samo zbog epidemije, što se nismo mogli više podružiti kod ovakve primopredaje. Neka im je sretan svaki kilometar, i ljudski i poslovno – kazao je direktor osječkog Fornixa Mario Vuković, a sa čijim se riječima složio i direktor tvrtke Timac AGRO, Hrvoje Brzica.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments