Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nika Ilčić ‘položila ispit’ kod Gorana Kušeca: Čim čujem Osijek, pomislim – Pannonian!

1 min read
BTW. Niku na Instagramu prati još 182.000 ljudi, na Youtube-u ima 32.523.422 pregleda... sve u svemu, redovno ju gleda 454.000 osoba!

Ponajveća hrvatska influencerica, mlada dama s 272.000 pratitelja samo na Youtube-u, uz još čitavu ‘vojsku’ na Instagramu, objavila je sinoć dugo čekani video ‘polaganja ispita’ na FAZOS-u, pred profesorom Kušecom, SDP-ovim kandidatom za gradonačelnika Osijeka. Razumije se, bio je to čisti ‘fun’ trenutak, a gdje je Nika Ilčić iskazala znanje i zanimanje kada su u pitanju ‘klopa’ i, razumije se, ‘njegovo veličanstvo’ kulen.

– Volim ljuto – uskliknula je…

BTW. Niku na Instagramu prati još 182.000 ljudi, na Youtube-u ima 32.523.422 pregleda… sve u svemu, redovno ju gleda 454.000 osoba!

Goran Kušec želio je od Nike Ilčić čuti prvu asocijaciju koju veže uz ime Osijeka, a što bi ujedno bio i razlogom njezina ponovnog dolaska, gdje je mlada influencerica ‘ispalila’ bez ikakvog oklijevanja – Pannonian Challenge. Odmah je dobila Kušecov usmenu pozivnicu na ponajveći sportski događaj Osijeka i istočne Hrvatske.

No, najveća važnost njezine asocijacije je razumjevanje nas Osječana kako nas vide izvan Osijeka. Mi smo, naime, vrlo često kritični prema vlastitim sadržajima, dočim netko poput Nike, tko živi na relaciji između Zagreba i Beograda, dvaju milijunskih gradova, u Osijeku vidi i zabavu i potencijal.

Kušec ju je potom ‘presjekao’ pitanjima o hrani, najzad i kulenu, simulirajući zabavni ispit na FAZOS-u, a koliko su se zabavili prije nego su otišli na u videu najavljeno vino i ‘slowfood’ u Baranji, pogledajte sami u video zapisu kojeg je objavila Nika.

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments