19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija u OBŽ 21. travnja provodi ‘speed marathon’! Nadzor brzine 24 sata!

1 min read
...nadzor će se obavljati na mjestima koja niste do sada 'spremili' u neku svoju 'ladicu' sigurnih policijskih lokacija. Naime, ove predlažete Vi, građani... A ne znate što je predložio susjed ;)
brzina autocesta noć svjetla

Oprez je potreban uvijek, ne samo 21. travnja, ali valja Vam znati kako tog dana šanse da pokupite kaznu se drastično povećavaju. Kako bi ‘kladioničari’ rekli, šansa i koeficijent za kaznu su 1,20. Ako pripadate onima kojima zna noga ‘pobjeći na gasu’. A i zato što će se nadzor obavljati na mjestima koja niste do sada ‘spremili’ u neku svoju ‘ladicu’ sigurnih policijskih lokacija. Naime, ove predlažete Vi, građani… A ne znate što je predložio susjed 😉

– Sukladno sačinjenom planu  i smjernicama Roadpola-mreže prometne policije Europe, u periodu od 19. do 25. travnja, na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske policijski službenici provodit će pojačani nadzor brzine kretanja vozila. Dana 21. travnja, od 00 do 24 sata, provesti će se i akcija 24-sata nadzora brzine, tzv. „speed marathon”. U cilju ostvarenja što bolje suradnje sa građanima, od danas do 15. travnja do 10,00 sati, građani mogu na adresu e-pošte icosic@mup.hr, dostavljati prijedloga za lokacije nadzora brzine. Dostavljeni prijedlozi koji se budu mogli realizirati, biti će dostavljeni nadležnim policijskim postajama za uvrštavanje u planove postupanja – javlja danas PU OBŽ.

Oprez!

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments