Pon. kol 2nd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

HDSSB: Bubalo Nosi listu DP-a i Mosta, a Most ga ‘srušio’, Radić bi bio naš da nije puča Šišljagića…

2 min read
- ...kako je Krešimira Bubala s vlasti srušio Miroslav Šimić i Most, a on sada nosi listu Domovinskog pokreta i Mosta. Na listi HDZ-a kandidat za dogradonačelnika je Dragan Vulin, a i Ivan Radić bi praktički već bio član HDSSB-a da nije došlo do Šišljagićevog puča - nizao je Završki, stoji među ostalim u priopćenju, u kojem je okrznuo još i HNS, SDP...

HDSSB je danas ‘ubacio u višu brzinu’. Kampanja se zaoštrava i stranka čiji je nekadašnji šef bio Branimir Glavaš, a danas listu predvodi Ivica Završki, imala je pravi mali ‘performance’ upriličen uz konferenciju za novinstvo, javljaju mediji, ali i HDSSB priopćenjem medijima.

– Iznenađeni smo i šokirani činjenicom da čak tri liste vode ili su pak kandidati za gradonačelnike, odnosno dogradonačelnike osobe koje su izbačene iz HDSSB-a jer su pokušali razbiti HDSSB – kazao je Završki u uvodu istaknuvši kako se – protiv nekih od njih još uvijek vode važeći kazneni postupci zbog korupcije te da sada imamo jednu tragikomičnu situaciju u kojoj međusobno ratuju ti „stranački prebjezi” – nastavio je Završki, da bi potom, stoji u priopćenju, odnijeli majice s imenima Dragana Vulina i Karla Šatvara pred izborni stožer HDZ-a.

Nadalje, u priopćenju stoji kako je Završki podsjetio…

– …kako je Krešimira Bubala s vlasti srušio Miroslav Šimić i Most, a on sada nosi listu Domovinskog pokreta i Mosta. Na listi HDZ-a kandidat za dogradonačelnika je Dragan Vulin, a i Ivan Radić bi praktički već bio član HDSSB-a da nije došlo do Šišljagićevog puča – nizao je Završki, stoji među ostalim u priopćenju, u kojem je okrznuo još i HNS, SDP…

(…)

– …već osam godina SDP-HDZ-HNS i Most zajedno vladaju Osijekom, a vrhunac ove tragikomedije će izgleda biti navodni „transfer“ SDP-ovog Domagoja Hajdukovića u HDZ – među ostalim u priopćenju stoji i ova izjava Završkog.

(…)

Potkraj priopćenja, komentirajući, kako naglašava, bitan element programa HDSSB-a, a što smatra da svakako treba učiniti u novom sazivu Gradskog vijeća, Završki ističe reviziju svih promjena Generalnog urbanističkog plana u proteklih osam godina. S tim u vezi, dodaje Završki, pokrenut će se inicijativa za reviziju izmjena Generalnog urbanističkog plana Grada Osijeka u proteklih osam godina jer  su tu, upozorio je, umočeni prsti svih danas navedenih – stoji među ostalim u priopćenju HDSSB-a.

(…)

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments