29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Auto-pija’ se otvara u nedjelju! Odlučeno je!

1 min read
Jedna je opcija bila da se, ukoliko se mjere dokinu 30. svbnja, prva 'pija' održi u lipnju, ali ranije dokidanje je omogućilo sajmovanje već na dan drugog izbornog kruga.
auto-pija

Kako smo i najavljivali prethodnih dana, a o potrebi svega dva do tri dana organizacije za otvaranje auto-tržnice u Osijeku, nakon eventualne odluke o relaksaciji epidemijskih mjera i početku sajmovanja, danas je donešena odluka o dokidanju dijela mjera i svakako – otvaranju ‘auto-pije’ u Osijeku, javili su iz osječke Tržnice.

– Uslijed poboljšane epidemiološke situacije te odluke Stožera civilne zaštite RH kojom je odobreno ponovno održavanje sajmova, od nedjelje 30. svibnja 2021. godine, nakon točno šest mjeseci od zatvaranja, ponovno se organizira rad tradicionalnog nedjeljnog sajma automobila i rabljenih stvari prema uobičajenom radnom vremenu. Pozivamo naše vjerne korisnike usluga i posjetitelje da se, prilikom dolaska i boravka, pridržavaju naloženih epidemioloških mjera – nošenja zaštitnih maski, dezinfekcije ruku i održavanja distance. Za one koji nemaju masku, TRŽNICA d.o.o. je osigurala dovoljan broj te će zaposlenici iste dijeliti na ulazima na prostor sajma – javljaju iz Tržnice.

Jedna je opcija bila da se, ukoliko se mjere dokinu 30. svbnja, prva ‘pija’ održi u lipnju, ali ranije dokidanje je omogućilo sajmovanje već na dan drugog izbornog kruga.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Facebook Comments