17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zoltan Pinkert s nadzorne kamere objavio ‘screenshotove’ provalnika u vinariju!

1 min read
- Molim vas prijatelji dijelite ovo dalje, pomozite da pronađemo provalnika. Ako ga netko prepozna, neka javi policiji ili meni. Hvala - napisao je Zoltan Pinkert na Facebook-u.

U noći s 25. na 26. svibnja, u Suzi, nepoznati počinitelj provalio je u prodajni prostor tvrtke vlasništvo 61-godišnjeg hrvatskog državljanina i ukrao više od 3000 kuna – počinje danas priopćenje PU OBŽ, a koje, sukladno zakonski dozvoljenoj formi, objavljuje minimum informacija. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu i nastavljamo traganje za nepoznatim počiniteljem – još su dodali.

Ali, do kraja večeri, prije koji sat, vlasnik Vinarije Pinkert, Zoltan Pinkert, objavio je fotografije provale u svoj poslovni prostor, odnosno ‘screenshotove’ s nadzorne kamere, pozivajući prijatelje da dijele post i eventualno identificiraju provalnika. Kako je vinarija u Suzi, razvidno je kako je policija izvjestila upravo o tom događaju.

– Molim vas prijatelji dijelite ovo dalje, pomozite da pronađemo provalnika. Ako ga netko prepozna, neka javi policiji ili meni. Hvala – napisao je Zoltan Pinkert na Facebook-u.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments