28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mišetić i Hoćemo ulaze u gradsku većinu! Klub HDZ-a sada je na 18 vijećnika!

1 min read
Tomislav Mišetić, sastavnica inicijative Hoćemo, načelno apolitične retfalačke ekipe, a koja se na posljednjim lokalnim izborima natjecala na listi s DP-om i Mostom, ulazi u gradsku većinu, u klub vijećnika HDZ-a i donosi 18-ti glas vladajućoj većini u Gradskom vijeću.

Službeniju potvrdu se praktički i ne može ni dobiti. Samo još gradonačelnik Osijeka Ivan Radić može reći isto. Tomislav Mišetić, sastavnica inicijative Hoćemo, načelno apolitične retfalačke ekipe, a koja se na posljednjim lokalnim izborima natjecala na listi s DP-om i Mostom, ulazi u gradsku većinu, u klub vijećnika HDZ-a i donosi 18-ti glas vladajućoj većini u Gradskom vijeću. Tu nam je informaciju potvrdio sam Mišetić u telefonskom razgovoru, dodajući da suradnju s vladajućima, za dobrobit Retfale, drži kao naravnu stvar.

Hoćemo i HDZ otprije surađuju u Gradskoj četvrti Retfala, a ovaj dogovor navodno uključuje dvije kapitalnije investicije u Retfali, uređenje Trga i tržnice u ‘Žutom naselju’. Spominje se svakako i uređenje kupališta na Pampasu, zacjelo nalik uređenju Kopike nasipavanjem pijeska.

Kao građanska opcija i inicijativa, Hoćemo je na listi na izborima osvojila jedno mjesto vijećnika, a koje je sada u vladajućem klubu, a ne više, kako je to izgledalo, u oporbi.

Mišetić je široj javnosti dobro poznat kao voditelj terapijske zajednice u Vrbici, a za liječenje ovisnosti, predsjednik udruge Ne-ovisnost, kao osoba koja ovisnike provodi kroz niz terapijskih segmenata, a naposljetku vraća u socijalna zbivanja, zbrinjava, zapošljava…

Istureniji član Hoćemo još je Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments