29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Traže se direktor, frizer, stolar, developer, mehaničar…

3 min read
Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Vicus d.o.o. zapošljava na pozicijama direktor hostela (m/ž), šef recepcije (m/ž), recepcionar (m/ž) i zaštitar/čuvar (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 29.6. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rok, redovitu iznadprosječnu plaću i dodatne pogodnosti. Prijavite se.

Trinas projekt d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 1.8. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove te opću koordinaciju rada ureda i administracije, financijsko-računovodstvene poslove, suradnju s knjigovodstvom i relevantnim institucijama. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema, iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, odlično poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Stribor oprema d.o.o. zapošljava kvalificiranog stolara (m/ž). Mjesto rada je Kopačevo, a prijave su otvorene do 9.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Ivanković zapošljava automehaničara (m/ž) u Bilju. Prijave se zaprimaju najkasnije do 28.6. Posao obuhvaća popravak i održavanje motornih vozila. Traži se osoba sa ili bez iskustva. Potrebno je obrazovanje za automehaničara/ku, automehatroničara/ku ili autoelektričara/ku. Više na linku.

Štefiček grupa d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) u Jelisavcu. Rok prijave je 15.7. Posao obuhvaća rad na gradilištu, izradu građevinske knjige, vođenje građevinskog dnevnika i sve ostale poslove gradilišta. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

binaryx dev ops d.o.o. zapošljava na poziciji PHP developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.7. Potrebno je više osoba na poziciji, a traži se minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Detalje provjerite na linku.

Mistik frizerski salon zapošljava frizera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 2.7. Potrebno je iskustvo, a samostalnost u radu, komunikativnost i kreativnost obvezni su. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Argo d.o.o. traži komercijalista PVC i aluminijske stolarije (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća prodaju PCV i ALU stolarije, rad u MS Officeu i programu STIJENE, komunikaciju s kupcima, istraživanje tržišta i slično. Uvjeti su poznavanje rada na računalu, odgovornost, komunikativnost, vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi znanje engleskog i njemačkog jezika. Više na linku.

Feniks drvo d.o.o. zapošljava radnika za strojem u drvnoj industriji (m/ž). Mjesto rada je Beljevina, a prijave su otvorene do 23.6. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća rad za strojem i obavljanje pomoćnih poslova bezanih za obradu drva. Više na linku.

Crnov-Commerce d.o.o. zapošljava disponenta/voditelja transporta (m/ž) u Đakovu. Prijave su otvorene do 4.7. Posao obuhvaća kreiranje, koordiniranje, nadgledanje i organizaciju transporta. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments