Pon. kol 2nd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Igralište na Mačkamami: Potraga za loptom se pretvorila u iznimnu opasnost!

2 min read
Djeca su se igrala, lopta je 'otišla' do ograde, a 'klinac' (podatci o roditelju poznati redakciji nap.a.) se sagnuo po nju. I ima silnu i nevjerojatnu sreću da se na oštećenu ogradu tek jače 'ogrebao', da je ozljeda medicinski zbrinuta i sanirana, da većih posljedica neće biti. Ali, ne želimo ni zamisliti...

Ovo je sve, srećom, na kraju dobro prošlo! Ali, valja shvatiti kao upozorenje! Upozorenje, prije svega, vandalima da ne kidaju, a zatim i djelatnicima da češće traže oštećenja, nadziru… Jer, nevina dječja igra može postati iznimno opasna!

Ograda se nije sama savila i raskidala. Netko je to morao pokidati. Zašto? Kakav nemir natjera čovjeka pokidati gradsku, javnu, vašu i našu imovinu? Posebno stoga što nastanu ovakve nevolje… A onda i gradske službe moraju biti budnije. Iz Športskih objekata Osijeka odmah su regirali i sanirali oštećenje.

Djeca su se igrala, lopta je ‘otišla’ do ograde, a ‘klinac’ (podatci o roditelju poznati redakciji nap.a.) se sagnuo po nju. I ima silnu i nevjerojatnu sreću da se na oštećenu ogradu tek jače ‘ogrebao’, da je ozljeda medicinski zbrinuta i sanirana, da većih posljedica neće biti. Ali, ne želimo ni zamisliti… Riječ je bila o ogradi na igralištu na Mačkamami, betonskom igralištu iza nogometnog terena.

– Žao nam je što je došlo do ove situacije, no kako mi je prenio naš djelatnik, dječak srećom nije teže ozlijeđen, što je najvažnije, iako to naravno ne umanjuje stres kojeg su doživjeli on i njegovi roditelji. Kolega koji tamo radi odmah je uz pomoć jednog građanina povezao tu žicu kako više ne bi stršala, a mi ćemo hitno poduzeti mjere kako bismo to još bolje učvrstili. Činjenica je da imamo 25 igrališta koji su pod našim upravljanjem i nije lako u danu uočiti da se negdje nešto pokidalo, ali čim to vidimo ili nam se ukaže na problem odmah poduzimamo radnje kako bismo popravili ono što je pokidano – kazala je novinarima direktorica Športskih objekata Osijek Nataša Brčić.

Foto: Čitatelj

Facebook Comments