21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Provaljeno u stan u Osijeku! A plijen? E, to je za ne vjerovati!

1 min read
Perilice imaju od 60-tak do 80-tak i više kilograma. S obzirom na to, a onda i 'kabaste' dimenzije, često 85x60x60, mislimo da policija možda traži više od jedne osobe...

Iz stanova obično nestanu novac, druge dragocjenosti poput nakita, nerijetko čitamo u policijskim priopćenjima o otuđenju tehničke opreme, televizora…, ali ovaj plijen i ova provala u stan u Osijeku imaju drugačiji epilog.

– Jučer, 19, srpnja, u popodnevnim satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u stan te ukrao motornu pilu i perilicu rublja – javlja PU OBŽ, a mi zamišljamo kako je netko imao snage i brzine iznijeti perilicu i ostati neprimjećen.

– Vlasniku 52-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta oko 1000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu i nastavljamo traganje za nepoznatim počiniteljem – zaključuje policija u priopćenju.

Perilice imaju od 60-tak do 80-tak i više kilograma. S obzirom na to, a onda i ‘kabaste’ dimenzije, često 85x60x60, mislimo da policija možda traži više od jedne osobe…

Razumije se, zbog zakonskih obveza, kao i istrage, policija ne otkriva adresu gdje se to dogodilo, no kako motorne pile nisu sastavnica svakog domaćinstva, može se pretpostaviti kako se radi o dvorišnom stanu.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments