28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Izdvojenih 10 koji bi Vas mogli zanimati!

3 min read
Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

MSTV j.d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni snimatelj/ kamerman (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 6.9. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna. Potrebno je osnovno znanje rada s kamerom te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Oaza d.o.o. zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 23.9. Posao podrazumijeva zadržavanje i prodaju postojećim korisnicima HT usluga. Poslodavac nudi iskren i profesionalan odnos u svim aktivnostima, svakodnevno unapređivanje vještina i rad na osobnom razvoju, motivirajuću plaću, fleksibilnost te dodatne stimulacije i bonuse. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Balsamico d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 22.9. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

Mimar d.o.o. zapošljava pilanskog radnika (m/ž). Mjesto rada su Našice, a potrebno je više osoba na poziciji. Prijave su otvorene do 3.9. Posao podrazumijeva slaganje dasaka, preuzimanje, rad na stroju i sve ostale poslove prema nalogu. Provjerite detalje ovdje.

Arena Ca sino u Čepinu traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok za prijavu je 1.9. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Luka tranzit Osijek d.o.o. zapošljava lučkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke, osposobljenost za rukovanje viličarem, buldožerom, utovarivačem, spremnost na timski rad i suradnju, vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi putne troškove dolaska na posao i odlaska s posla, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, nagrade za radne rezultate, dinamično druženje i slično. Provjerite detalje ovdje.

OS Metal d.o.o. zapošljava CNC operatera (m/ž) u Ladimirevcima. Rok prijave je 11.9. Prednost je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Posao obuhvaća posluživanje CNC stroja, postavljanje naprava, centriranje i stezanje obratka te kontrola mjera i uzimanje korekcija. Više na linku.

Črnja Tours d.o.o. zapošljava telefonista (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.8. Posao obuhvača prodaju putničkih aranžmana. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera – mehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 31.8. Posao obuhvaća vulkanizersko-automehaničarske poslove. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Osatina grupa d.o.o. zapošljava referenta kadrovskih, pravnih i općih poslova (m/ž). Mjesto rada su Viškovci. Rok prijave je 31.8. Posao obuhvaća izrađivanje ugovora o radu i raskida ugovora o radu, izrađivanje rješenja za godišnje odmore i slično. Potrebna je visoka stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments