28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Droge kao u priči! Osijek, Čepin… ‘Trava’, ‘speed’, ‘ecstasy’, ‘MDMA’, ‘LSD’…

2 min read
Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a za koje je propisana kazna zatvora do 12 godina - zaključuje policija.

Jučer, 25. kolovoza, u Osijeku, temeljem naloga suda, policijski službenici pretražili su dom i druge prostorije kojima se koristi 24-godišnja hrvatska državljanka. Pretragom su pronašli su i oduzeli marihuanu težine oko 140 grama pakiranu u PVC,  amfetamin „speed“ težine oko 11 grama pakiran u PVC paketiće, PVC paketić s 4 tablete ecstasya, PVC paketić s drogom MDMA težine oko 1 gram i jednu preciznu digitalnu vagu – javlja priopćenjem PU OBŽ i nastavlja…

Istoga dana, u Čepinu, temeljem naloga suda, policijski službenici pretražili su dom i druge prostorije kojima se koristi 33-godišnji hrvatski državljanin gdje su pronašli i oduzeli marihuanu težine oko 3000 grama pakiranu u PVC vrećice i kutije, medicinsku špricu s kanabisovim uljem težine oko 10 grama, amfetamin „speed“ težine oko 160 grama pakiran u PVC vrećice i posude, staklenku s 5 mililitara kanabisovog ulja, PVC vrećice i kutijice sa sjemenkama marihuane, PVC kapsulu sa 7 sličica droge LSD te PVC kapsulu s drogom MDMA težine oko 0,5 grama.

Nadalje, policajci su pronašli i oduzeli 2 improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane koji se sastoje od rasvjetnih LED kutija, ventilatora i gibljivih crijeva od aluminijske folije, 20 stabljika marihuane različitih uzgojnih stadija, samostrel, 4 strijele, nož za automatsku pušku, više komada streljiva različitih kalibara i zračni pištolj.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a za koje je propisana kazna zatvora do 12 godina – zaključuje policija.

Foto: PU OBŽ

Facebook Comments