Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ako ovo nije ljubav, ne znamo što je!? Turković u kampu Sarajeva u dresu Osijeka!

1 min read
Almir Turković, 'posljednji nogometni romantičar' ovih prostora u stručnom je stožeru matičnog Sarajeva. I ova je fotografija nastala u kampu Sarajeva, ali je neobično na njoj kako Turković treninge vodi u majici NK Osijeka.

U prvi trenutak izgledalo je kao na sjevernoj strani pomoćnog igrališta u Gradskom vrtu, tamo iza južne tribine. Ili smo samo htjeli na trenutak da to tako izgleda. Jer, Vaš je autor, uz dužno poštovanje razvoju Osijeka i sjajnim rezulatima danas, ipak zapeo tamo negdje u Turkovićevo vrijeme.

Almir Turković, ‘posljednji nogometni romantičar’ ovih prostora u stručnom je stožeru matičnog Sarajeva. I ova je fotografija nastala u kampu Sarajeva, ali je neobično na njoj kako Turković treninge vodi u majici NK Osijeka.

– Moram se malo i slikati. Ako to ne nepravim, kao da se nije dogodilo – nasmijao se Turković, odgovarajući na našu brzu poruku i upit je li to on kojim slučajem u Osijeku, za neku kavu ili nešto…

– Ma jok. U Sarajevu sam. Ali u Osijekovoj majici – dodao je.

Ako ovo nije ljubav, ne znamo što je!? Inače, Turković je nekoliko sezona igrao za Zadar, Hajduk, Osijek…, a jedno od djece mu je upravo rođeno u našem gradu. Tako da je Ture – Osječanin!

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments