28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Službeno je! Propusnice za Tvrđu od 20. rujna! Jedna po kućanstvu, dvije po ustanovi…

1 min read
Zahtjev za izdavanjem propusnice može se podnijeti putem maila propusnice@osijek.hr ili osobno na adresi Kuhačeva 9 u uredovno radno vrijeme od 7.30 do 15.30 sati...

Kako smo jutros ranije i najavili kroz neslužbenu informaciju, Grad Osijek dostavio je medijima priopćenje, a u kojem se kaže kako od 20. rujna na snagu stupa zabrana prometovanja Tvrđom. Osim uz propusnicu…

PRIOPĆENJE

Zbog radova na obnovi barokne jezgre Tvrđe i sigurnosti naših sugrađana, prvenstveno učenika srednjih škola, od 20. rujna 2021. zabranjuje se promet u Tvrđi, osim za vozila s propusnicama.

Pravo na jednu propusnicu po kućanstvu mogu ostvariti stanari te po dvije propusnice ustanove i institucije smještene u Tvrđi. Propusnice će vrijediti za jedno vozilo, odnosno bit će povezane s registarskom oznakom.

Također, dostava će se vršiti sukladno dosadašnjem režimu, a prometovanje će biti dozvoljeno i taxi službama.

Zahtjev za izdavanjem propusnice može se podnijeti putem maila propusnice@osijek.hr ili osobno na adresi Kuhačeva 9 u uredovno radno vrijeme od 7.30 do 15.30 sati, pri čemu stanari trebaju priložiti osobnu iskaznicu ili potvrdu o boravištu, a ustanove i institucije odluku nadležnog tijela o registarskim oznakama vozila na koja će propusnica biti izdana.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments