19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

CRO Race kreće sutra iz Osijeka u 11:05! Na cestama privremena regulacija, ali promet ide…

1 min read
Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez... - javlja organizator.

– Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 28. rujna do 3. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. Utrka kreće u utorak 28. rujna iz Osijeka u 11:05 sati, cilj prve etape je u Varaždinu… Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije – javlja agencija, među ostalim, a ispred organizatora utrke.

– Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu. Privremena regulacija prometa na prvoj etapi Osijek-Varaždin vrijedit će 28. rujna od 10:30 do 17:30 sati na cestama Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije na ruti: Osijek-DC34/DC517 Valpovo-DC53 Donji Miholjac DC34 Gorica- Viljevo-DC2 Slatina-Virovitica-Pitomača- Đurđevac- DC2/DC41 Koprivnica- DC2 Ludbreg-DC3 Varaždin – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments