19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Maja objavom na Instagramu otkrila kako je bila u Osijeku, a pridružio joj se i Miroslav Ilić

1 min read
Naime, kao lokaciju fotografije Maja Šuput je označila Hotel ZOO vrt, i to u nedjelju, zacijelo poslije 'svirke', što sugerira kako se 'koncert' dogodio u subotu navečer.

– I tako noćas , usred svirke, doleti Miroslav Ilić, kao gost iznenađenja. Legenda… – napisala je na Instagramu, a uz fotografiju ‘kao dokaz’, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Maja Šuput, otkrivajući istovremeno ‘tag-om’ kako se cijeli taj ‘happening’ upriličio u Osijeku.

Naime, kao lokaciju fotografije Maja Šuput je označila Hotel ZOO vrt, i to u nedjelju, zacijelo poslije ‘svirke’, što sugerira kako se ‘koncert’ dogodio u subotu navečer.

Kako je poznato da Maja ugovara nastupe u svatovima, za pretpostaviti je kako su izvjesni mladenci u Osijeku imali uistinu impresivnu glazbenu podršku za ulazak u novi život. Ali, nema potvrde da je bila riječ o svadbi…

– Eto Majo, Osijek je pun iznenađenja, predivan grad. Dođi nam opet – napisala je jedna od pratiteljica Majinog Instagram profila, dočim je jedna iznijela istu pretpostavku kao i mi…

– Aaaa, blago tim mladencima – napisala je.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments