Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teška prometna nesreća noćas na A3 kod Novske! Vozač ispao iz kamiona! Automobil mu zanio prikolicu…

1 min read
Od siline udarca došlo je do zanošenja kamiona i prikolice, slijetanja na zelenu površinu i prevrtanja kamiona, uslijed čega je vozač zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa ispao iz kamiona.
policija 2

Noćas, 9. listopada, oko 2 sata iza ponoći, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac kod Novske, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom – javlja policija SMŽ.

Do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom austrijskih nacionalnih oznaka 24-godišnji austrijski državljanin, pretjecao kamion s prikolicom austrijskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. On svoje vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti te je udario u zadnji bočni dio kamiona. Od siline udarca došlo je do zanošenja kamiona i prikolice, slijetanja na zelenu površinu i prevrtanja kamiona, uslijed čega je vozač zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa ispao iz kamiona.

Zbog zadobivenih ozljeda 53-godišnji vozač je prevezena u Opću bolnicu Nova Gradiška gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život, nakon čega je zbog daljnjeg liječenja prevezen u KBC Zagreb. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 24-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments