Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

3 bijega u Slavoniji: Prvi udario u kuću, drugi ‘štrajf’o’, a gospođa (72) isparkirala u BMW!

2 min read
Pišemo o 3 bijega s mjesta nesreće u Slavoniji, sve na omeđu PU PSŽ.
policija

U ove tri prometne nesreće svima je zajedničko da su napustili mjesto nesreće. Pišemo o 3 bijega s mjesta nesreće u Slavoniji, sve na tlu i području djelovanja PU PSŽ.

U nedjelju 10. listopada 2021. oko 1.50 sati u Požegi na raskrižju ulica Primorska i Republike Hrvatske, 39-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine udario je u zid kuće u vlasništvu 76-godišnjaka. Nakon udara 39-godišnjak je  napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu s kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici te je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – javlja priopćenjem PU PSŽ.

Dan ranije, oko 11.55 sati u mjestu Drškovci u Ulici braće Radić, 62-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, nepropisno je pretjecao i tom prilikom desnom bočnom stranom vozila udario u desni bočni dio osobnog automobila marke „Nissan“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je nepropisno parkirao 66-godišnjak. Nakon prometne nesreće 62-godišnjak je napustio mjesto prometne, na da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te je  je naknadno pronađen. Protiv 62-godišnjaka slijedi prekršajni nalog, dok je 66-godišnjaku na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 15.20 sati u Požegi u Njemačkoj ulici, na parkiralištu 72-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Seat“, požeških registarskih oznaka, nepropisno se uključivala u promet te udarila u parkirani osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 36-godišnjakinje. Nakon udara 72-godišnjakinja je napustila mjesto prometne nesreće te je naknadno pronađena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuju iz PU PSŽ.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments