Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vozačica teško ozlijeđena u prometnoj nesreći! Uključivala se na cestu s prednošću…

1 min read
Policijski službenici protiv vozačice automobila podnose prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zaključuje se u priopćenju.

U petak, 8. listopada,, oko 10.30 sati, u Slavonskom Brodu na raskrižju ulice Trešnjica i Sjeverne vezne ceste, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena – javlja PU BPŽ i nastavlja…

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 63-godišnjakinja osobnim automobilom uključivala na cestu s prednošću prolaska. Vozačica prilikom skretanja u lijevo, nije propustila teretni automobil bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji vozač, uslijed čega je došlo do udara teretnog automobila u osobni automobil. U ovoj prometnoj nesreći vozačica je zadobila teške tjelesne ozlijede te je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici protiv vozačice automobila podnose prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se u priopćenju.

Foto: PU BPŽ

Facebook Comments