Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Predsjednik HNS-a poručio Osijeku: Od srca hvala ljudima iz Osijeka, Slavonije i Baranje…

2 min read
- Nakon obilaska Pampasa, uvjeren sam da ćemo iduću utakmicu reprezentacije u Osijeku igrati na novom stadionu i da je ovo bilo posljednji puta da su navijači pokisnuli na utakmici u Osijeku - kazao je.

Hrvatska je sinoć igrala u Gradskom vrtu kvalifikacijsku utakmicu protiv Slovačke (2-2). ‘Nebo se otvorilo’ prethodnih dana iznad Slavonije i Osijeka, a posebno je lijevalo sinoć. Oko 10.000 tisuća navijača hrvatske nogometne reprezentacije sinoć je ostalo ‘natopljeno do gole kože’, ali nisu posustajali u navijanju i podršci hrvatskoj momčadi.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić imao je potrbu zahvaliti svima koji su sinoć bili na stadionu…

– Od srca hvala ljudima iz Osijeka, Slavonije i Baranje, kao i navijačima koji su došli iz drugih krajeva, na sjajnoj podršci koju su dali hrvatskoj reprezentaciji u Gradskom vrtu. Bilo je uistinu impresivno vidjeti da po kiši i hladnoći 10 tisuća ljudi tako bezuvjetno voli Vatrene – počeo je Kustić, objavuje Savez, i nastavio…

– Zahvaljujem i ljudima iz kluba, grada i županije, kao i djelatnicima HNS-a, na uloženom trudu u uspješnu organizaciju utakmice.

– Nakon obilaska Pampasa, uvjeren sam da ćemo iduću utakmicu reprezentacije u Osijeku igrati na novom stadionu i da je ovo bilo posljednji puta da su navijači pokisnuli na utakmici u Osijeku.

– Svima nam je žao da reprezentacija usprkos velikom trudu na kraju nije upisala tri boda, ali duboko sam uvjeren da ćemo u studenom biti na najvišoj razini protiv Malte i Rusije te da ćemo pred punim Poljudom imati razloga za veliko slavlje. Naravno, za to se moramo izboriti na zelenom travnjaku, a Savez i navijači dat će maksimalnu podršku reprezentaciji izvan terena – stoji u izjavi predsjednika koju je objavio HNS.

Foto: OsijekExpress.com & Youtube (screenshot)

Facebook Comments