Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Serija’ provala u automobile u Čepinu u jednoj noći!

1 min read
Vlasnicima je počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
automobil lopov krađa

U noći s 10. na 11. listopada, u Čepinu, nepoznati počinitelj provalio je u tri parkirana automobilia parkiranim na kolnom prilazima i u dvorištima, vlasništvo 52-godišnjeg hrvatskog državljanina, 30-godišnjeg hrvatskog državljanina i 65-godišnjeg hrvatskog državljanina te ukrao torbice s dokumentima, bankovnim karticama, novcem i zlatnim nakitom – javlja danas PU OBŽ, dodajući razmjere štete i kako se zaštititi od ovakvih situacija…

Vlasnicima je počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu i nastavljamo traganje za nepoznatim počiniteljem – nastavlja policija.

A nekoliko dobrih savjeta uključuje da se torbice, mobiteli, putne torbe i druge predmete ne ostavlja na vidljivom mjestu, izbjegne uopće ostavljanje nakita, novca, foto i video opreme, računala, torbica. Također, iz policije dodaju, dokumente vozila ne ostavljajte u vozilu, prtljagu stavljate u vozilo neposredno prije putovanja, zaključajte vozilo kada ga ostavljate, čak i za kratko vrijeme, zatvorite i zaključajte poklopce spremnika za gorivo i prtljažnika, ne ostavljajte ključeve u vozilu bez nadzora, ako imate mogućnost, izvadite audio i video opremu iz vozila, uključite alarmni uređaj, ukoliko je ugrađen u vozilo.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments