29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Infinitum centar ima neodoljivi ‘nagradni natječaj’! Tretmani najnovijim EM Sculptoneom?

2 min read
...dvoje od Vas imat će priliku 'gratis' iskusiti radost definiranja mišića i tijela. Nek' 'nagradni natječaj' krene!

Narudžbe su ‘online’, putem internetske aplikacije, s odgovarajućim intervalima između klijentica i klijenata, a upravo kako bi se izbjegle gužve, zaboravljanja termina. No, doći ćemo do toga, a spominjemo odmah na početku, jer – trebat će Vam. Jer, osim što ćete poželjeti dogovoriti svoje termine, ovoga puta nudimo Vam priliku osvojiti besplatne tretmane za dvije osobe! Dakle, dvoje od Vas imat će priliku ‘gratis’ iskusiti radost definiranja mišića i tijela. Nek’ ‘nagradni natječaj’ krene!

Desetak dana je prošlo otkako smo Vam ‘urbi et orbi’ donijeli sjajnu vijest o uređaju baziranom na revolucionarnoj High Intensity Focus Electro Magnetic tehnologiji s integriranom radiofrekvencijom, ili podjednostavljeno – uređaju koji će Vas odraditi nevjerojatnu količinu kontrakcija mišića, za svega 30-tak minuta ekvivalent višednevnom vježbanju. Ili još jednostavnije – uređaju koji za Vas odradi 20.000, primjerice, trbušnjaka u pola sata. A svo to vrijeme radiofrekvencija ubrzava cirkulaciju i potiče učvršćivanje kože. Samo, ne dajte da Vas zavara pretpostavka o ležanju, jer svakako ćete osjetiti kontrakcije, a što će biti i indikator kako uređaj ozbiljno radi za Vas.

Prvi je takav u Hrvatskoj, značajno pojačan u odnosu na prethodne verzije, ‘podignut’ na 150 Hz, nasuprot trostruko slabijima ranije. Uređaj ujedno jača i mišiće zdjeličnog dna, koji su često oslabljeni kod žena zbog raznih stanja (multiplih poroda, raznih terapijskih procedura, hormona…).

Ukratko, ovo nije običan ‘gadget’ upitnih mogućnosti, već EM Sculptone Infinitum Wellness & Fitness centra u Osijeku, kolokvijalno nazvan ‘Tesla’, uređaj ‘medicinskih’ i vrlo složenih sposobnosti, uređaj koji osjetno pravi razliku u svega nekoliko tretmana. A nalazi se u Kirovoj ulici u Osijeku (br. 2), udaljen tek telefonski poziv na 0991949210, kasnije i onu, rekosmo na početku, internetsku aplikaciju za narudžbu.

I razumije se, njime rukuju stručne osobe, bilo vlasnice centra Laure Paulik ili njezinih kolegica.

Koriste ga u Osijeku podjednako žene i muškarci, a najbolje ćete se osvjedočiti dolaskom u Infinitum centar, narudžbom i traganjem za slobodnim terminima.

A sada, ključna stvar za Vas… Kako do besplatnh tretmana?

Na Vama je:

1. Označiti stranicu Infinitum centra na Facebooku sa ‘Sviđa mi se’,

2. u komentar ove objave na Facebooku ‘tagirati’ osobu kojoj želite skrenuti pozornost na ovu pogodnost u Osijeku i…

3. Podijeliti objavu na svom ‘zidu’ na Facebooku.A mi ćemo u srijedu 20. listopada izvlačenjem putem aplikacije Random.org odrediti dobitnike!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Facebook Comments