Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena Strossmayerova, ali zatvorene Krežmina i Svačićeva!

2 min read
...potrebna je regulacija na drugim, novim mjestima...

Radovi na zamjeni semaforskih stupova na raskrižju Kanižlićeve i Strossmayerove ulice su završeni te je raskrižje otvoreno za prometovanje – javlja Grad Osijek, što će reći kako se sada može neometano iz Kanižlićeve u Strossmayerovu i nisu potrebni više obilazni pravci i posebna regulacija. Ali, potrebna je regulacija na drugim, novim mjestima…

Obustava prometa u Ulici Franje Krežme, sanacija kanalizacijskih instalacija

Zbog izvođenja radova na sanaciji kanalizacijskih instalacija, nerazvrstana cesta u Ulici Franje Krežme ispred kućnog broja 14 će od 13. listopada do daljnjega biti zatvorena za promet te podijeljena na dva slijepa kraka.

Obustava prometa u Ulici kralja Petra Svačića, izgradnja uzdignute plohe na pješačkom prijelazu i pojačano održavanje

Zbog izvođenja radova na izgradnji uzdignute plohe na pješačkom prijelazu u Ulici kralja Petra Svačića ispred kućnog broja 41b, te zbog pojačanog održavanja punog profila kolnika Ulice, promet na dionici od Ulice Martina Divalta do kućnog broja 40 s parne strane, odnosno 53 s neparne strane, u vremenskom razdoblju od 14. listopada do 28. listopada 2021., će biti privremeno obustavljen te se odvijati okolnim obilaznim ulicama prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

U prvoj fazi radova promet će biti obustavljen na dionici od Ulice Martina Divalta do Banjalučke ulice, a u drugoj fazi od Banjalučke do kućnog broja 40-53 u Svačićevoj ulici. Javni gradski prijevoz preusmjerit će se na Ulicu Josipa Reihl-Kira preko nerazvrstane ceste sjeverno od Športske dvorane JUG II, s privremenim stajalištima na navedenoj nerazvrstanoj cesti.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments