28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

HEP javlja: Cijene struje za kućanstva neće se mijenjati nekoliko mjeseci!

1 min read
...javio je priopćenjem HEP, što bi značilo, po prilici, makar broj mjeseci nije definiran, da bi sezona grijanja mogla proći bez povećanja cijena.

Poduzetništvo ostaje ‘ranjivo’ sukladno tržišnim uvjetima, ali cijena električne energije za kućanstva se neće mijenjati sljedećih nekoliko mjeseci, javio je priopćenjem HEP, što bi značilo, po prilici, makar broj mjeseci nije definiran, da bi sezona grijanja mogla proći bez povećanja cijena.

HEP grupa, kao najveći opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj, za sve svoje kupce će iz vlastite proizvodnje i ostalih izvora i u idućem razdoblju osigurati dovoljne količine električne energije. Cijene električne energije za kućanstva, kupce HEP grupe, zasigurno se u slijedećih nekoliko mjeseci neće mijenjati – stoji u priopćenju HEP-a, dočim su cijene za poslovne kupce ipak podložne tržišnim uvjetima, a što može značiti rast cijene za njih, ali uz, dodaje se u priopćenju, vrlo taktičku komponentu i dijalog, kako kod manjih poduzetnika ne bi došlo do narušavanja poslovnosti.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments