Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Preminuo 19-godišnji vozač iz prometne nesreće sa 4-oro ozlijeđenih otprije dva dana!

2 min read
- U vezi prometne nesreće koja se dogodila (priopćenje 12. listopada), između Banićevca i Oblakovca, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, obavješteni su dana 14. listopada da je 19-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda preminuo dana 13. listopada u prostorijama KBC Osijek - javila je danas policija.

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći, devetnaestogodišnji vozač je preminuo, dana 13. listopada u KBC Osijek – javlja PU BPŽ referirajući se na prometnu nesreću koja se dogodila 12. listopada, samo dan prije, a o kojoj smo izvijestili toga dana.

– U vezi prometne nesreće koja se dogodila (priopćenje 12. listopada), između Banićevca i Oblakovca, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, obavješteni su dana 14. listopada da je 19-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda preminuo dana 13. listopada u prostorijama KBC Osijek – javila je danas policija.

Naime…

Kako smo izvijestili 12. listopada, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su očevid prometne nesreće, a u kojoj su četiri osobe ozlijeđene. Očevidom je bilo utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, u 8.15 minuta, na Državnoj cesti D51, između Banićevca i Oblakovca. Pritom je utvrđeno, da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja, izgubio nadzor nad upravljačem automobila i prešao preko pune crte na suprotnu prometnu traku, kojom prilikom je došlo do udara u osobni automobil, kojim je upravljao 41-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera. U ovoj prometnoj nesreći teško je bio ozlijeđen 19-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Liječnička pomoć je pružena i 41-godišnjem vozaču, 38-godišnjakinji koja se nalazila na stražnjem sjedalu i 2-godišnjem djetetu, koje se nalazilo u sigurnosnoj dječjoj sjedalici, a koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice u Požegi – javljeno je prije dva dana.

Foto: PU BPŽ 

Facebook Comments