4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

“Izazovi ranog roditeljstva – podrška liječnika”: Otvorene prijave za radionicu!

2 min read
Radionica "Izazovi ranog roditeljstva - podrška liječnika" održat će se u utorak, 26. listopada 2021. godine u 18.00 sati putem ZOOM aplikacije (broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje na radionici je BESPLATNO.

Biti dijete u današnjem vremenu izuzetno je izazovno. Biti roditelj jednako tako. Upravo stoga provedba projekata i aktivnosti koji pružaju aktivnu podršku sadašnjim i budućim roditeljima u razvoju njihovih roditeljskih kompetencija vrlo je važna, a jedan od njih je i projekt Gimnastičkog društva Osijek – Žito pod nazivom „Zdrav roditelj – zdravo dijete“.

Projekt “Zdrav roditelj – zdravo dijete” ima za cilj sadašnjim i budućim roditeljima djece do 3 godine starosti osigurati podršku u razvoju roditeljskih kompetencija kroz sudjelovanje u nizu radionica i sportskih druženja roditelja i djece. Navedeni projekt provodi Gimnastičko društvo Osijek – Žito s udrugom DOKKICA uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i to od rujna 2021. godine pa sve do kolovoza 2022. godine.

Prva aktivnost projekta bit će online radionica “Izazovi ranog roditeljstva – podrška liječnika” koju će voditi Ivana Maltašić, dr.med., specijalist obiteljske medicine s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom najmlađe dobi.

Navedeno predavanje namijenjeno je budućim roditeljima i roditeljima djece do 3 godine starosti, a pokrit će teme zdravstvene zaštite tijekom ranog roditeljstva uključujući i teme dojenja, baby-wearinga, co-sleepinga, ranog motoričkog i psihološkog razvoja te prehrane.

Radionica “Izazovi ranog roditeljstva – podrška liječnika” održat će se u utorak, 26. listopada 2021. godine u 18.00 sati putem ZOOM aplikacije (broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje na radionici je BESPLATNO.

Prijavu je moguće napraviti putem linka: https://bit.ly/izazovi-ranog-roditeljstva.

Projekt „Zdrav roditelj – zdravo dijete“  financiran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade kroz Poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2021. godinu.

Foto: GD Osijek Žito

Facebook Comments