21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dva mađarska državljanina probala ‘operirati’ u Slavoniji! Uhićeni nakon pokušaja krađe!

1 min read
U policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, policajci su priveli dva državljana Republike Mađarske u dobi od 50 i 52 godine.

U ponedjeljak, 8. studenog oko 12 sati policija je zaprimila dojavu da je u obiteljskoj kući u Garčinu 72-godišnji vlasnik zatekao dvije nepoznate muške osobe u pokušaju teške krađe, koje su se potom udaljile – javlja danas PU BPŽ i nastavlja…
 
Ubrzo nakon zaprimljene prijave, oko 13 sati, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, zaustavili su osobni automobil mađarskih registarskih oznaka, u kojemu su se nalazile dvije osobe koje prema opisu odgovaraju počiniteljima kaznenog djela. U policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, policajci su priveli dva državljana Republike Mađarske u dobi od 50 i 52 godine. Provedenim istraživanjem, potvrđena je sumnja kako su 52-godišnjak i 50-godišnjak počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju.
 
Policijski službenici protiv počinitelja podnose posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments