18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Pepco, Olimpias tekstil, SOS Dječje selo… i brojni drugi!

3 min read
Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

SOS Dječje selo Hrvatska traži stručnog suradnika u mobilnom timu (m/ž) u Ladimirevcima i na području Osječko-baranjske županije. Kandidat mora bit stučnjak društveno humanističkog smjera –  diplomirani socijalni radnik, psiholog, socijalni pedagog, potrebna je licenca nadležne komore, položen stručni ispit te iskustvo u individualnom i grupnom radu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Olimpias tekstil d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Za posao je potreban odgovoran i organiziran pristup poslu kako bi rad u tvornici nesmetano tekao. Prijavite se putem linka.

Thermia kamini d.o.o. traži referenta na poslovima uvoza/izvoza (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Poslodavac zahtijeva petogodišnje radno iskustvo, višu stručnu spremu te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijave se zaprimaju putem linka.

Thermia kamini d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Posao obuhvaća slaganje, skladištenje, zaprimanje, čuvanje i idavanje robe, a rad se obavlja u jutarnoj smjeni. Zahtijeva se organiziranost, odgovornost i savjestan pristup poslu te petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se.

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

Camaloon zapošljava business managera (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Od kandidata se traži izvrsno poznavanje njemačkog, francuskog, talijanskog, nizozemskog ili švedskog jezika i tečnost u drugom jeziku, izvrsne komunikacijske vještine i vještine rješavanjea problema te proaktivnost.  Prijavite se!

CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem linka.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se!

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog sutija na radna mjesta future leaders program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocjnog  iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments