Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sada je i službeno! ‘Osječki gumosjek’ predan pritvorskom nadzorniku!

1 min read
...'u rukama' imaju osobu koja je probušila gume na 36 i više vozila u Osijeku u ulicama oko središta grada.

– U vremenu od 14. do 22. studenog, Policijska uprava osječko-baranjska evidentirala je više desetaka oštećenih vozila kojima su oštrim predmetom probušene gume – počinje priopćenje PU OBŽ, a kojim potvrđuje da su jučer kriminalističkim istraživanjem došli do saznanja kako ‘u rukama’ imaju osobu koja je probušila gume na 36 i više vozila u Osijeku u ulicama oko središta grada.

Tako je jučerašnja neslužbena informacija postala službena i vlasnici automobila u Waldingerovoj, Aninoj, Zadarskoj, Pejačevićevoj… i svim drugim osječkim ulicama mogu odahnuti. ‘Osječki gumosjek’ je u pritvoru, koji je prethodno u dva ‘napada’, a neslužbeno se doznaje i tri, bušio gume na automobilima, pretpostavljaju oštećeni šilom ili šiljkom za led, ostavljajući najčešće ‘točkicu’ na sporo ispuštajućim pneumaticima.

– Očevidna ekipa na mjestu događaja je obavila očevid te prikupila materijalne tragove i evidentirala oštećenja na vozilima. Provedeno kriminalističko istraživanje i analize prikupljenih materijalnih tragova rezultirali su uhićenjem 49-hrvatskog državljanina. Počinitelj, 49-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku te nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu. Ovom prilikom pozivamo sve građane kojim to nisu učinili da prijave počinjenje kaznenog djela – zaključuje policija iz Osijeka.

Oštećenima će tako, zacijelo, biti poznat identitet osobe koja je bušila gume od 14. do 22. studenog u Osijeku.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments