29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: ‘Klinci’, sretna Vam Nova godina! Osječka djeca ‘uletjela’ u Novu, s Mijom!

1 min read
Tisuće 'klinaca' i roditelja bilo je 'kod Školjke' danas od 11 sati do podneva, gdje ih je pjesmom u Novu godinu uvela Mia Dimšić, osječka glazbenica velikih hitova i publike, a koju podjednako vole i stariji i mlađi slušatelji.

10, 9, 8, 7…. Sretna Nova ’22. godina djeco Osijeka i okolice! Najmlađe Osječanke i Osječani ‘uskočili’ su već danas, u podne, ‘kod Školjke’, nedaleko ‘ferris wheela’, na mjestu Adventiranja i HeadOnEasta, u Novu ’22. godinu! Tako i treba. Oni su već sada korak ispred nas starijih! Djeco, sretna Vam Nova!

Tisuće ‘klinaca’ i roditelja bilo je ‘kod Školjke’ danas od 11 sati do podneva, gdje ih je pjesmom u Novu godinu uvela Mia Dimšić, osječka glazbenica velikih hitova i publike, a koju podjednako vole i stariji i mlađi slušatelji.

– Imali smo priliku biti na ‘maloj novoj godini’. Ima nas ovdje tisuće. Prelijepo je vidjeti ovu djecu, ove sve događaje. Napravili smo nešto što nitko nije uspio u ovo doba korone, da vidimo da smo živi… Nadam se da će nam ’22. godina biti zdravija nego što je to bila ova prethoda – kazao je župan Ivan Anušić.

– Lijepo je vidjeti ovoliki broj djece i roditelja. Drago mi je da smo se okupili, da je odaziv ovakav. Siguran sam kada prođe pandemija da će biti još bolje. Želim svoj djeci radost, zdravlje, puno igre… Naša je želja učiniti grad veselijim, sretnijim… – nizao je, uz čestitku i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

Točno u podne poletjeli su sjajni papirići, konfete… Djeca slave ’22. godinu!

Foto: Grad Osijek

Facebook Comments