Sri. srp 6th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Trg Ante Starčevića spreman za doček! Zak, vatromet, valcer!

2 min read
Doček Nove godine bit će u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Trg će biti ograđen i zatvoren od 21:00 sat, a u ograđeni prostor moći će ući samo oni s valjanim Covid potvrdama.

Trg Ante Starčevića u Osijeku već je oko podneva bio spreman za večerašnji doček Nove ’22. godine! Pozornica je bila gotovo spremna, kablovi i ozvučenje ‘razvučeni’ pripremljni, spremna i ograda, sukladno nacionalnim epidemiološkim okvirima. Osijek će večeras na središnjem trgu dočekati Novu 2022. godinu, a što je u prilici malo koji grad u Hrvatskoj, usljed korona mjera i pandemijskih brojki. Stoga će biti privilegija večeras biti u Osijeku!

Osječani će Novu 2022. godinu uz koncert Ivana Zaka tradicionalno dočekati na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića. Program dočeka uz kuhano vino i čaj počinje u 21:30 sati kada nastupa DJ Tac, a u ponoć će s pozornice novogodišnju čestitku Osječanima i njihovim gostima uputiti gradonačelnik Ivan Radić i župan Ivan Anušić. Neće izostati ni tradicionalni novogodišnji valcer ni vatromet – javlja Grad Osijek ranije poznate informacije, ali dodajući i vitalna saznanja o epidemiološkim mjerama s nacionalne razine…

Doček Nove godine bit će u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Trg će biti ograđen i zatvoren od 21:00 sat, a u ograđeni prostor moći će ući samo oni s valjanim Covid potvrdama.

GPP će obustaviti tramvajski promet na dijelu svojih linija u vremenu od 21:00 do 2:00 sata, te ga nadomjestiti izvanrednim autobusnim linijama. Autobusi će prometovati po privremenim kronološkim polascima, koji su istaknuti na mrežnim stranicama GPP-a. Usluga javnog gradskog prijevoza će Odlukom gradonačelnika Radića na Silvestrovo biti besplatna, stoga je preporuka svim građanima da koriste ovu pogodnosti i javni prijevoz, radi vlastite sigurnosti, ali i sigurnosti drugih sudionika prometa.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments