Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Povratak legende! Almir Turković u Gradskom vrtu! Priključio se Osijeku!

1 min read
U neformalnom razgovoru prije nekoliko tjedana, Turković je kazao Vašem novinaru kako ga zanima rad u nogometu, ali ne nužno trenerski posao, kojeg doživljava vrlo stresnim, posebno u uvjetima u BiH. Stoga je ovo 'win-win' situacija i za njega i za NK Osijek.
turkovic bjelica u sarajevu

Postao je dio ‘skautske’ ekipe NK Osijek. Almir Turković, Ture ili Zeka, kako Vam drago, vratio se u Gradski vrt, kao i fromalno zaposlenik kluba, na poziciji jednog od ‘skautske’ ekipe NK Osijek, koju čine još, također legende sjajnog ‘nogometnog njuha’, Ivo Smoje i Damir Vuica.

Poslije nekoliko godina izbivanja iz NK Osijek, rada s mlađim kategorijama u svom matičnom FK Sarajevu, Turković se odlučio vratiti u Gradski vrt. Bilo je za tim već i ranije izvjesnih naznaka, jer oko Turkovića je teško sakriti ‘koketiranje’ s nogometnim klubovima, a i on se, napokon, sustavno vraća u Osijek, što poslom, što privatno. Turkoviću se jedno od djece i rodilo u Osijeku, a za vrijeme dok je ‘legenda’ igrala u Gradskom vrtu, baš s ovom ekipom, od Bjelice do Vuice.

Primarni zadatak Turkovića bit će ‘skautiranje’ na području Bosne i Hercegovine, no neće mu to biti isključiva zadaća, već će imati poslove i na području Hrvatske i drugih zemalja, poučio nas je u telefonskom razgovoru za OsijekExpress Mario Mihić, glasnogovornik NK Osijek.

U neformalnom razgovoru prije nekoliko tjedana, Turković je kazao Vašem novinaru kako ga zanima rad u nogometu, ali ne nužno trenerski posao, kojeg doživljava vrlo stresnim, posebno u uvjetima u BiH. Stoga je ovo ‘win-win’ situacija i za njega i za NK Osijek.

Foto: Facebook (screenshot, arhiva, ilustracija)