17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nevjerojatan niz tijekom vikenda: Čak 4 bijega s benzinske u Slavoniji! Natočili pa po gasu!

1 min read
- Ovim kaznenim djelima krađe oštećena je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Ukupna materijalna šteta iznosi 2.517 kuna - piše policija.

Nevjerojatan niz od čak 4 bijega s benzinskih postaja dogodio se ovog vikenda u Slavoniji. U tri slučaja bile su to benzinske stanice na autocesti, a u jednom slučaju u Vukovaru.

– Policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su tijekom proteklog vikenda, od 7. do 9. siječnja, otuđili pogonsko gorivo. Naime, evidentirana su četiri događaja neplaćanja natočenog goriva u motorna vozila na benzinskim postajama na području PU vukovarsko-srijemske: tri postaje na autocesti Lipovac-Zagreb te postaja u Vukovaru – javlja PU VSŽ i nastavlja…

– Ovim kaznenim djelima krađe oštećena je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Ukupna materijalna šteta iznosi 2.517 kuna – piše policija.

– Pozivamo građane ukoliko svjedoče počinjenju krađe goriva ili bijegu s benzinskih postaja bez plaćanja da odmah dojave policiji na broj 192 ili anonimno putem aplikacije e-policija – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)