2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mia Dimšić, Nenad Bjelica, Miroslav Čabraja… Poznati Osječani ‘navijaju’ za Najbolji advent!

2 min read
Osječki advent, odnosno Adventiranje u Osijeku u vodstvu je ispred drugih gradova, a u izboru najljepšeg adventa prema glasovima čitatelja Facebook stranice portala Gradonačelnik.hr. No, i drugi su ‘ubacili u petu brzinu’.

Osječanke, Osječani, Osijek, TZ Osijek…, a sada redom i poznate Osječanke i Osječani uključuju se u akciju ‘navijanja’ za što više Vaših glasova na Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr, gdje se još samo koji dan ‘lajkovima’ bira Najbolji advent u Hrvatskoj, kojima Osijek u ovom trenutku tijesno vodi ispred Varaždina.

Prvak drame i ravnatelj drame osječkog HNK-a, glumac Miroslav Čabraja, naciji poznatiji i iz Mrkomira, putem Facebook-a poziva na glasanje – ‘Ajmo lajk za najbolji Advent u Hrvatskoj! Mia Dimšić, osječka glazbenica sjajne karijere i američke turneje, u ‘druk’ za Osijek je krenula putem ‘storyja’ na Instagramu, a menadžer nogometaša Osijeka Nenad Bjelica na Facebooku dijelu objavu portala i zove – Glasujte za najljepši Advent, Advent grada Osijeka. Samo Osijek! Niska poznatih Osječanki i Osječana ide i dalje, a ‘uloge’ je pojačala i Turistička zajednica Grada, stavljajući ‘na stol’ 105 nagrada za glasače koje izaberu slučajnim izborom.

– Pet dana Osijek ponosno stoji na prvom mjestu zahvaljujući vašoj velikoj podršci. No, natječaj portala Gradonačelnik.hr još nije gotov i stvari se lako mogu promijeniti. Sve što trebate napraviti je glasati za najljepši Advent u Osijeku isključivo na poveznici OVDJE – javlja TZ Grada Osijeka, a već u sljedećoj rečenici ‘zaoštravajući’ bitku u kojoj se u Vašem glasovanju Varaždin praktički preko noći primakao vodećem Osijeku. TZ grada Osijeka nagradit će: Jednu osobu noćenjem za dvoje u gradu Osijeku tijekom 2022. godine, tri puta po jednu osobu večerom u vrijednosti 500,00 kn u jednom od renomiranih osječkih restorana, jednu osobu dresom NK Osijeka potpisanom od strane igrača, 200 vožnji na panoramskom kotaču u siječnju 2022. godine (100 osoba x 2 vožnje) – nabrojili su iz TZ-a Grada Osijeka 105 nagrada! – javljaju iz TZ-a, dodajući kako nagradni natječaj traje do 12.1. u ponoć, kako su pravila nagradnog natječaja na službenoj stranici TZ Grada Osijeka.

Osječki advent, odnosno Adventiranje u Osijeku u vodstvu je ispred drugih gradova, a u izboru najljepšeg adventa prema glasovima čitatelja Facebook stranice portala Gradonačelnik.hr. No, i drugi su ‘ubacili u petu brzinu’.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Facebook (screenshot)