Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kulturni centar stvara dramski studio za najmlađe! Kreću učlanjenja!

1 min read
U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta, dob djeteta, te eventualne posebne napomene vezane uz dijete.

Kulturni centar Osijek od idućeg tjedna pokreće svoj dramski studio! Bit će to novo mjesto susreta, edukacije i druženja! U sklopu Kulturnog centra Osijek, i u njegovom prostoru, počevši od srijede, 19. siječnja 2022. pod vodstvom dramske pedagoginje Stele Macakanje Baćić odvijat će se dramske radionice za djecu od 8 – 10 godina – počinje priopćenjem i pozivom na učlanjenje osječki Kulturni centar.

– Dramski studio je aktivnost koja se gradi oko osobnosti vašeg djeteta i širi u svim smjerovima. Osim što je zabavno utjeloviti razne likove, skrivati se iza kostima, uroniti u glazbu ili sve očarati svjetlom, kazalište je također poligon za brojne druge vještine – razvoj pozornosti i koncentracije, glasovnih sposobnosti i govorničkih vještina, koordinacije, suradnje i sveukupni razvoj mašte i kreativnosti!

Kulturni centar Osijek stoga poziva da svoje najmlađe prijavite za sudjelovanje u radu Dramskog studija KC-a Osijek na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr zaključno s 18. siječnja 2022. godine. Dramske radionice održavat će se srijedom u terminu od 19.30-21.00 sat (jednom tjedno, dva školska sata). U srijedu, 19.1.2022. s početkom u 19.30 sati održat će se besplatni ogledni sat. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta, dob djeteta, te eventualne posebne napomene vezane uz dijete.  Iznos mjesečne članarine je 100,00 kuna. Korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine – zaključuje se u pozivu KC-a.

Foto: Pixabay (ilustracija)