28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Najljepši advent: Posljednjih je 6 sati ‘lajkanja’! Osijeku za preokret treba svaki glas!

2 min read
U ovom trenutku je Osijek na oko 19.500 Vaših 'lajkova', a Varaždin na 19.900. I ako ste mislili da samo Osijek jako 'druka' za Osijek, Varaždin je pod skoro svakom objavom na Facebooku u komentar stavio svoj link. Ne daju se ni oni. Zato, 'ajmo u 'lajkanje' Osijeka!

– Kakva napeta borba, koliko novih ‘lajkova’ i neizvjesnih dvoboja u završnici našeg izbora za Najljepši advent u Hrvatskoj! – piše i javlja jutros Facebook stranica portala Gradonačelnik.hr, a ususret posljednjih 6 sati glasanja, ‘lajkanja’ objava adventa diljem države.

Iz njihove objektivne perspektive to izgleda napeto, a iz naše subjektivne, osječke, to je za ‘kosu počupat’ od napetosti’. Jer, u zadnjih 11 sati Osijek ulazi s druge pozicije, a nakon što je prethodnog dana preuzeo vodstvo. Sada je vodstvo opet ispušteno i za svega nekoliko glasova vodi Varaždin. Vodi se zapravo ‘mrtva trka’. I ovo je ‘Last Call’ 🙂

Negdje oko podneva je Osijek bio na oko 19.500 Vaših ‘lajkova’, a Varaždin na 19.900. I ako ste mislili da samo Osijek jako ‘druka’ za Osijek, Varaždin je pod skoro svakom objavom na Facebooku u komentar stavio svoj link. I također dijele nagrade za glasače, izvlačenjem. Ne daju se ni oni. Zato, ‘ajmo u ‘lajkanje’ Osijeka!

Oko 18 sati smo stigli na raziliku od -150, -250… svaki glas je važan.

Da pojednostavimo: Valja nam animirati Osijek i osvojiti ‘naslov’, osvojiti Najljepši advent u Hrvatskoj! Do pobjede je lako, onamo vode ‘lajkovi’, a do lajkova ‘šerovi’. Ključ je samo dijeliti i lajkati objavu Facebook stranice Gradonačelnik.hr, a na kojoj je Osijek! Evo je OVDJE.

– TZ grada Osijeka nagradit će: Jednu osobu noćenjem za dvoje u gradu Osijeku tijekom 2022. godine, tri puta po jednu osobu večerom u vrijednosti 500,00 kn u jednom od renomiranih osječkih restorana, jednu osobu dresom NK Osijeka potpisanom od strane igrača, 200 vožnji na panoramskom kotaču u siječnju 2022. godine (100 osoba x 2 vožnje) – nabrojili su iz TZ-a Grada Osijeka 105 nagrada!

– Požurite jer nagradni natječaj traje do 12.1. u ponoć, a sretne pobjednike ćemo proglasiti 14.1.2022. slučajnim odabirom. Pravila nagradnog natječaja nalaze se na službenoj stranici TZ Grada Osijeka – zaključuju iz Turističke zajednice.

Razumjevanja radi…

Inače, prijavila su se u izbor portala Gradonačelnik.hr čak 33 grada i 4 općine, a za najljepši advent u Hrvatskoj. Osijek je jedan od njih! Portal je na svojoj Facebook stranici objavio fotografije gradova abecednim redom, a gdje možete pronaći svoje favorite i glasati. Izbor traje do 12. siječnja, a već sljedećeg dana proglasiti će najbolji. Broje se samo ‘lajkovi’ na njihovoj originalnoj objavi na Facebook stranici portala, nikako na ‘shareanim’ objavama.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)